Booking

Personvernerklæring

sist oppdatert: 06.04.24

Velkommen til Strandenga Leirsted. Som eiere og drivere av dette nettstedet, er vi dypt forpliktet til å ivareta personvernet ditt og tilby en trygg og sikker online opplevelse. Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Strandenga Leirsted samler inn, bruker, og beskytter dine personopplysninger.

Personopplysninger vi behandler

 1. Innsamling av informasjon

  Strandenga Leirsted legger stor vekt på beskyttelsen av personvernet til alle våre brukere og besøkende. Som en del av denne forpliktelsen, samler vi inn personlig identifiserbar informasjon som er avgjørende for å kunne tilby en skreddersydd og effektiv tjeneste. Denne informasjonen inkluderer, men er ikke begrenset til, ditt fulle navn, din fysiske adresse, din e-postadresse, og ditt telefonnummer. Disse detaljene tillater oss å kommunisere direkte med deg, enten for å sende viktige oppdateringer, svare på forespørsler, eller informere om nye tilbud og aktiviteter som kunne være av interesse.

  I tillegg til de grunnleggende kontaktopplysningene, kan vi også samle inn annen relevant informasjon som du frivillig gir oss. Dette kan omfatte dine preferanser relatert til våre tjenester, tilbakemeldinger på tidligere opplevelser, eller detaljer som bidrar til å forbedre din interaksjon med vårt leirsted. Denne typen informasjon hentes ofte inn når du registrerer deg for våre tjenester online, melder deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert med de siste nyhetene og tilbudene, eller når du tar kontakt med oss gjennom vårt kontaktskjema på nettstedet.
 2. Bruk av informasjon

  Ditt personvern står i sentrum av vår forretningspraksis og etiske overveielser ved Strandenga Leirsted. Vi erkjenner betydningen av å beskytte dine personlige opplysninger og håndterer dem med ytterste omsorg og respekt. Som en grunnleggende policy, deler vi aldri dine personopplysninger med tredjeparter uten ditt eksplisitte samtykke. Denne tilnærmingen er kjernen i vårt engasjement for personvern og konfidensialitet. Unntaksvis kan deling av informasjon være nødvendig for å kunne tilby deg våre tjenester på en effektiv måte eller for å oppfylle spesifikke juridiske krav. I slike tilfeller sikrer vi at overføringen av dine personopplysninger skjer under strenge konfidensialitetsforpliktelser, hvor beskyttelsen av dine data er prioritert.

  Vi forstår at tilliten mellom deg og Strandenga Leirsted er basert på vår evne til å beskytte dine personlige opplysninger fra uønsket tilgang eller deling. Derfor implementerer vi avanserte sikkerhetstiltak og prosedyrer designet for å sikre at dine personopplysninger forblir sikre. Vår forpliktelse til konfidensialitet omfatter en streng etterlevelse av personvernlovgivningen og regulativer, som sikrer at dine rettigheter og friheter alltid respekteres. Ved å opprettholde disse høye standardene for personvern, håper vi å styrke og bevare det verdifulle forholdet vi har til våre brukere og gjester, samtidig som vi tilbyr en trygg og sikker brukeropplevelse.
 3. Deling av informasjon

  Hos oss er ditt personvern av ypperste prioritet. Vi forstår viktigheten av å beskytte de personlige opplysningene du har betrodd oss med. Derfor er det en grunnleggende del av vår policy at vi ikke deler, selger eller på noen annen måte gjør dine personopplysninger tilgjengelig for tredjeparter uten ditt uttrykkelige forhåndssamtykke. Dette står som en søyle i vårt løfte om å respektere og beskytte ditt privatliv. Imidlertid kan det oppstå situasjoner hvor vi må dele visse opplysninger for å kunne tilby deg de tjenestene du har bedt om eller for å oppfylle våre juridiske forpliktelser. I slike tilfeller sikrer vi at dine data kun overføres under de strengeste konfidensialitetsforpliktelser, og at alle mottakere av informasjonen er bundet av tilsvarende personvernsforpliktelser.

  Videre tar vi ditt personvern på alvor ved ikke bare å beskytte dine opplysninger mot uvedkommende, men også ved å sikre at de behandles på en sikker, ansvarlig og lovlig måte. Vi implementerer omfattende tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personopplysninger mot uautorisert tilgang, ulovlig behandling, tap, ødeleggelse eller skade. Dette engasjementet for ditt personvern reflekteres i hver handling vi utfører og hver beslutning vi tar. Ved å opprettholde disse høye standardene, håper vi å fortsette å tjene din tillit og sikkerhet, og understreker vår dedikasjon til å være en pålitelig partner for alle våre brukere.
 4. Sikkerhet

  På Strandenga Leirsted tar vi din datasikkerhet med største alvor. For å beskytte dine personlige opplysninger mot uautorisert tilgang og potensiell misbruk, har vi implementert en rekke strenge sikkerhetstiltak. Disse tiltakene omfatter avansert krypteringsteknologi for å sikre dataene dine mens de overføres og lagres, samt regelmessige sikkerhetsrevisjoner utført av vårt kvalifiserte sikkerhetsteam. Disse revisjonene gjør det mulig for oss å oppdage og umiddelbart adressere eventuelle sårbarheter eller sikkerhetstrusler, sikre at vi alltid er et skritt foran potensielle trusler.

  Videre engasjerer vi oss kontinuerlig i å oppdatere og forbedre våre sikkerhetsprotokoller for å reflektere de siste utviklingene innen datasikkerhet og beskyttelse. Vårt mål er å sikre et sikkert digitalt miljø der dine personopplysninger behandles med den ytterste integritet og konfidensialitet. Ved å prioritere sikkerhet i alle ledd av vår virksomhet, streber vi etter å opprettholde og styrke tilliten du har gitt oss. Hos Strandenga Leirsted, er din sikkerhet ikke bare en forpliktelse; det er kjernen i hvordan vi opererer hver dag.
 5. Dine rettigheter

  Hos Strandenga Leirsted anerkjenner vi viktigheten av dine personvernrettigheter og er forpliktet til å opprettholde dem. Du innehar en rekke rettigheter som gir deg kontroll over dine personopplysninger. Disse rettighetene inkluderer muligheten til å be om tilgang til dataene vi har om deg, rette opplysninger som er feilaktige, be om sletting av data der det er hensiktsmessig, og begrense hvordan vi behandler dine opplysninger. Videre har du rett til å protestere mot behandlingen av dine data og til å motta opplysningene dine i et format som er lett overførbart til en annen tjenesteleverandør, skulle du ønske det.

  Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg å utøve disse rettighetene. Derfor oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss direkte, enten gjennom e-post eller ved å bruke kontaktopplysningene som er oppgitt på vår nettside, dersom du ønsker å utøve noen av dine rettigheter eller har spørsmål om hvordan vi behandler dine personopplysninger. Vårt team står klar til å assistere deg med enhver forespørsel og sikre at dine personvernrettigheter blir respektert og ivaretatt i tråd med gjeldende personvernlovgivning. Hos Strandenga Leirsted er ditt personvern og dine rettigheter vår høyeste prioritet.
 6. Informasjonskapsler

  På Strandenga Leirsted benytter vi informasjonskapsler (cookies) som et verktøy for å optimere din brukeropplevelse på nettstedet vårt og for å samle inn verdifull statistikk som hjelper oss med å forstå hvordan våre besøkende interagerer med innholdet vårt. Informasjonskapslene spiller en nøkkelrolle i å gjøre din navigasjon på nettsiden vår så sømløs og tilpasset som mulig, ved å huske dine preferanser og tidligere handlinger.

  Vi ønsker å gi deg full kontroll over hvordan informasjonskapsler brukes under ditt besøk på vår nettside. Derfor kan du enkelt tilpasse og administrere bruken av informasjonskapsler gjennom innstillingene i nettleseren din. Dette gir deg muligheten til å godta, avvise eller slette informasjonskapsler etter eget ønske, noe som gir deg større autonomi over din digitale opplevelse. Vær imidlertid oppmerksom på at endringer i dine innstillinger for informasjonskapsler kan påvirke hvordan visse funksjoner på nettsiden vår fungerer, potensielt reduserende nettstedets funksjonalitet og brukervennlighet for deg.
 7. Endringer i personvernerklæringen

  Hos Strandenga Leirsted er vi dedikert til kontinuerlig forbedring og tilpasning av våre praksiser for å sikre at vi alltid oppfyller de høyeste standardene for personvern og datasikkerhet. I tråd med dette forplikter vi oss til å regelmessig vurdere og oppdatere vår personvernerklæring for å reflektere nye juridiske krav, teknologiske utviklinger eller endringer i våre interne prosedyrer. Vi forstår viktigheten av å holde deg informert om hvordan vi beskytter dine personopplysninger, og derfor vil enhver oppdatering av vår personvernerklæring bli publisert på vårt nettsted. Disse oppdateringene vil være ledsaget av en tydelig markering av hva som er endret, slik at du lett kan identifisere nye eller reviderte praksiser.

  Vi oppfordrer deg til å regelmessig besøke vår nettside og gjennomgå vår personvernerklæring for å holde deg oppdatert på hvordan vi beskytter din informasjon. Vår forpliktelse til åpenhet sikrer at du alltid har tilgang til oppdatert informasjon om vår håndtering av dine personopplysninger. Ved å forbeholde oss retten til å gjøre endringer i vår personvernerklæring, sikrer vi at Strandenga Leirsted kontinuerlig kan tilby et trygt og sikkert miljø for alle våre brukere, samtidig som vi respekterer og beskytter deres personvern i alle våre operasjoner.

Kontakt oss

Den som har ansvaret for behandling av personopplysningene er Strandenga Leirsted ved styrets leder. For spørsmål, tilbakemeldinger eller andre henvendelser gjeldende til vår personvernerklæring, så ber vi deg ta kontakt med oss.

Her er informasjon til hvordan du kan nå oss på:

Adresse: Strandengvegen 110, 2837 Biristrand
Epost: strandenga@gmail.com
Telefon: 936 53 081
Organisasjonsnummer: 917192448

Strandenga Leirsted er et mangfoldig og inkluderende leirsted ved Mjøsa, drevet av Lions Club, og tilbyr en rekke aktiviteter og fasiliteter for barn og ungdom i et naturskjønt område.
Strandenga © 2024
| Design og utvikling av Zennet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram