Booking

Utleie

Utleie av leirsted

Strandenga Leirsted er et aktivitetssted med fokus på aktiviteter for barn og unge. Enten du planlegger et møte, en samling, eller et spesielt arrangement, tilbyr Strandenga Leirsted muligheter for utleie.

Leirstedet leies ut til ulike arrangementer som:
• Barnedåp
• Konfirmasjon
• Bryllup
• Jubileer
• Møtevirksomhet
• Seminarer
• Ferieopphold

Våningshus

Et hus i to etasjer. Kjøkken og stue i 1. etg. og 4 soverom i 2. etg. med 14 sengeplasser pluss bad med dusj.

I 2. etg. er det 4 rom. Disse fordeler seg slik: Utsikten 1 rom på venstre side 2 sengeplasser. Blåsalen 2. rom på venstre side 5 sengeplasser. Furutoppen 1. rom på høyre side 3 sengeplasser. Soloppgang 2 rom på høyre side 4 sengeplasser.
Se Mer

Låven

I Låven er det gang, tekjøkken, stor peisestue og et større rom som egner seg for aktiviteter, forelesning og bespisning. Her er det plass til 40 stk med variert mulighet for oppdekning. 

I tilknytning er det her også vaskerom og to toaletter hvorav ett med dusj. Vaskemaskin er for ledere.
Se Mer

Hiet - Overnattingsbygg

I overnattingsbygg «Hiet» er det 8 rom med køyeseng på hvert rom. Totalt 16 sengeplasser.
Se Mer

Sanitærbygg

Sanitærbygg har 3 toaletter og 4 dusjer. Ett av toalettene er offentlig og er åpent i tiden 1. juni til 1. oktober. Driftes etter avtale med Gjøvik kommune og er et tilbud til de som benytter friområdet til bading m.m. 1 toalett benyttes til vaskemaskin og tørketrommel.
Se Mer

Grindbygg

Grindbygg m/åpne vegger. Egner se til spise- og aktivitetsrom på sommeren. Egner seg godt til samlingsplass med underholdning. Her er det plass til 50+.
Se Mer

Grillbu / Pakkbu

Strandenga har en Pakkbu nede ved brygga. Her er det mulighet til å grille på stasjonær grill på utsida av Pakkbu.
Se Mer

For henvendelser

Vi hører gjerne fra deg. 
Strandenga Leirsted er et mangfoldig og inkluderende leirsted ved Mjøsa, drevet av Lions Club, og tilbyr en rekke aktiviteter og fasiliteter for barn og ungdom i et naturskjønt område.
Strandenga © 2024
| Design og utvikling av Zennet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram